Ihmiset

Auli Tuomi

Asiakkuuspäällikkö, hallituksen puheenjohtaja


Olen moneen taipuva markkinointiviestijä, joka vastaa Kumussa myös asiakkuuksista. Inspiroidun hyvin tehdystä sisältömarkkinoinnista, puhuttelevasta viestinnästä ja konkreettisista tuloksista. Vahvaa kokemusta muun muassa fintech-, kulttuuri- ja hankekentältä.

 

Vapaalla sytyn kirjoista, elävästä musiikista ja lenkkipoluista.


0400 905 713

auli@kumucommunications.fi

Auli Tuomi

@aulituo

Elina Kallasaari

Verkkoviestinnän päällikkö


Vastuullani ovat monipuoliset projektit aina verkkosivuista somekampanjoihin ja koulutuksista sisällöntuotantoon. Suunnittelen, sparraan ja kaivan esiin ytimiä. Pehmustan käyttäjäkokemuksia taiteilijan, kirjoittajan ja koodarin välissä.

 

Taustani on sosiaalialalla, ja yhdenvertaisempi yhteiskunta on tavoitteena myös viestinnässäni. Työssäni kiinnitän erityistä huomiota saavutettavuuden ja osallisuuden kysymyksiin. Haluan haastaa markkinointiviestijät tarkastelemaan maailmaa ja kohderyhmien tarpeita aiempaa laajemmin.

 

Vapaa-ajallani löydyn todennäköisesti Norjasta tai kirjastosta. Molemmista, jos hyvin käy.


elina@kumucommunications.fi

Elina Kallasaari

@ElinaKallasaari

Jenni Oramaa

Myyntivastaava (vanhempainvapaalla)


Olen myynnin ja asiakaspalvelun tehopakkaus, joka liittyi Kumun jengiin syksyllä 2017. Perinteisen myyntityön lisäksi loistan myös somemarkkinoinnissa ja jonkinlaisena työpaikan yleisnaisena. Rakastan ihmisten kohtaamista ja poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. Tavoitteenani on aina luoda kestäviä, jopa vuosien mittaisia asiakassuhteita ja jättää tapaamani ihmiset hyvälle mielelle.

 

Tällä hetkellä jaan aikani kahden työpaikan välillä ja vapaa-aikakin kuluu lähinnä kaaoksenhallinnan merkeissä. Rentoudun ruoanlaiton, ulkoilun, tanssin ja Nordic noirin parissa.


jenni@kumucommunications.fi

Jenni Oramaa

@jen_orama

Eetu Haverinen

Art Director


Olen visuaalisen kulttuurin moniosaaja. Teen graafista suunnittelua koko kirjolla sisältäen mm. verkkosivuja, kuvituksia, pienempiä ja suurempia taittotöitä sekä suurempia kokonaisuuksia, kuten yritysilmeitä ja tähän liittyvää tilasuunnittelua.

 

Sivutoimisena taideaktiivina luon mm. taidegrafiikkaa, videoteoksia ja taidekirjoja sekä vaikutan Rajataide-nimisessä järjestössä. Laaja-alainen toimintani visuaalisen maailman parissa antaa näkemystä ja tajua erilaisille visuaalisille konteksteille. Suhtaudun työhöni kuvan parissa käsityöläisen rakastavalla asenteella.


eetu@kumucommunications.fi

Eetu Haverinen

Riitta Jussila

Viestinnän suunnittelija


Kirjoittaminen, taustatietojen hankinta ja suunnittelu ovat leipälajejani. Tykkään organisoida, selvittää asioita ja etsiä tietoa projektien tueksi. Innostun kokonaisuuksien suunnittelusta, mutta näen myös pienet merkitykselliset yksityiskohdat.

 

Olen kiinnostunut tarinoista, yhdenvertaisuudesta, osallisuudesta ja hyvinvoinnista. Mielestäni asiakaslähtöisyys on tärkeintä viestinnässä – se, että otetaan huomioon asiakkaiden tapa viestiä ja hankkia tietoa.

 

Vapaa-ajalla menen metsään, kuntoilen, uppoudun tarinoihin ja teen käsitöitä.


riitta@kumucommunications.fi

Riitta Jussila

Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös esimerkiksi WordPress-kehittäjien, journalistien ja mediatuotannon kokeneiden ammattilaisten kanssa. Saat kauttamme käyttöösi monenlaista erityisosaamista.

Kumu sai alkunsa, kun kokeneiden viestinnän ammattilaisten ystäväporukka päätti yhdistää voimansa. Viestinnän lisäksi kumujen taustat ovat monipuolisesti erilaisilla yhteiskunnallisilla sektoreilla, sosiaalialalta julkishallintoon ja ympäristöalalta kulttuuriin. Osuuskunnan jäseninä vaikuttaa myös joukko viestijöitä, joiden päivätyöt ovat toisaalla.