Ihmiset

Auli Tuomi

Asiakkuuspäällikkö, hallituksen puheenjohtaja


Olen moneen taipuva markkinointiviestijä, joka vastaa Kumussa myös asiakkuuksista. Inspiroidun hyvin tehdystä sisältömarkkinoinnista, puhuttelevasta viestinnästä ja konkreettisista tuloksista. Vahvaa kokemusta muun muassa fintech-, kulttuuri- ja hankekentältä.

 

Vapaalla sytyn kirjoista, elävästä musiikista ja lenkkipoluista.


0400 905 713

auli@kumucommunications.fi

Auli Tuomi

@aulituo

Elina Kallasaari

Viestinnän asiantuntija


Vastuullani ovat monipuoliset projektit aina verkkosivuista somekampanjoihin ja koulutuksista sisällöntuotantoon. Suunnittelen, sparraan ja kaivan esiin ytimiä. Pehmustan käyttäjäkokemuksia taiteilijan, kirjoittajan ja koodarin välissä.

 

Taustani on sosiaalialalla, ja yhdenvertaisempi yhteiskunta on tavoitteena myös viestinnässäni. Työssäni kiinnitän erityistä huomiota saavutettavuuden, osallisuuden ja sosiaalisen vastuun kysymyksiin. Haluan haastaa markkinointiviestijät tarkastelemaan maailmaa ja kohderyhmien tarpeita aiempaa laajemmin.

 

Vapaa-ajallani löydyn todennäköisesti Norjasta tai kirjastosta. Molemmista, jos hyvin käy.


elina@kumucommunications.fi

Elina Kallasaari

@ElinaKallasaari

Tanja Ritvanen

Tanja Ritvanen

Art Director


Vastaan projektiemme visuaalisesta puolesta. Teen kaikkea graafista suunnittelua logoista kuvituksiin ja taittoihin, sekä printtipuolella että sähköisessä muodossa. Työni on vaihtelevaa ja luovaa asiakaspalvelutyötä, jossa palkitsevaa on uuden oppiminen ja lopputulos, johon kaikki ovat tyytyväisiä.

 

Vapaalla parasta on käydä metsässä tai purjehtimassa, tai sitten lukea kirjaa kissa kainalossa.


tanja@kumucommunications.fi

Tanja Ritvanen

Riitta Jussila

Viestinnän suunnittelija


Kirjoittaminen, taustatietojen hankinta ja suunnittelu ovat leipälajejani. Tykkään organisoida, selvittää asioita ja etsiä tietoa projektien tueksi. Innostun kokonaisuuksien suunnittelusta, mutta näen myös pienet merkitykselliset yksityiskohdat.

 

Olen kiinnostunut tarinoista, yhdenvertaisuudesta, osallisuudesta ja hyvinvoinnista. Mielestäni asiakaslähtöisyys on tärkeintä viestinnässä – se, että otetaan huomioon asiakkaiden tapa viestiä ja hankkia tietoa.

 

Vapaa-ajalla menen metsään, kuntoilen, uppoudun tarinoihin ja teen käsitöitä.


riitta@kumucommunications.fi

Riitta Jussila

Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös graafikoiden, WordPress-kehittäjien, journalistien ja mediatuotannon kokeneiden ammattilaisten kanssa. Saat kauttamme käyttöösi monenlaista erityisosaamista.

Kumu sai alkunsa, kun kokeneiden viestinnän ammattilaisten ystäväporukka päätti yhdistää voimansa. Viestinnän lisäksi kumujen taustat ovat monipuolisesti erilaisilla yhteiskunnallisilla sektoreilla, sosiaalialalta julkishallintoon ja ympäristöalalta kulttuuriin. Osuuskunnan jäseninä vaikuttaa myös joukko viestijöitä, joiden päivätyöt ovat toisaalla.