Kumut taputtavat itselleen

Kaksi vuotta yhteiskunnallista viestintää

Kumu täytti helmikuussa virallisesti kaksi vuotta. On aika antaa itselleen pienet aplodit menneestä, tarkastella nykyhetkeä ja haaveilla vähän tulevaisuudesta. Jälleen kerran lämmin kiitos toiseen toimintavuoteemme osallistuneille yhteistyökumppaneille, asiakkaille ja ystäville.

Vihdoin omien verkkosivujen aika

Ehkä jo huomasitkin uuden värikkään ilmeemme? Pitkään muhinut omien verkkosivujemme uudistusprojekti valmistui sopivasti kaksivuotispäiväksi. Uusilla sivuilla halusimme kertoa paremmin itsestämme, tuoda esiin esimerkkejä asiakkaille tekemistämme töistä sekä vastata siihen tyypillisimpään kysymykseen: mitä te oikein teette? Tutustu tarkemmin töihimme ja tekijöihin – kaivattaisiinko teilläkin kenties raikkaampaa ulkoasua tai uusia, selkeämpiä sisältöjä?

Sivujen uusi ilme ja kuvitukset ovat AD:mme Eetu Haverisen käsialaa.

Uutta ja vanhaa yhteistyötä

Tuttujen yhteistyökuvioiden lisäksi meillä on ollut tänä vuonna ilo vastaanottaa opiskelijavieraita. Tampereen yliopiston puheviestinnän ainejärjestö Reettorit vieraili syksyllä toimistollamme, ja vaihdoimme ajatuksia viestinnän opiskelusta sekä pinnalla olevista alan kysymyksistä. Tulevilta viestinnän ammattilaisilta saattoi odottaakin raikkaita ideoita, ja yhteistyömme jatkuu varmasti tulevaisuudessakin. Kiitoksia Reettoreille käynnistä ja tuoreista näkemyksistä.

Vuoden mittaan olemme päässeet seuraamaan myös startup-yhteisö Tribe Tampereen muotoutumista. Alakerrassamme sijaitseva Tribe on rakennettu huikealla määrällä vapaaehtoista energiaa ja yhteistä näkemystä. Toki myös erityisesti Startup Hubin myötä kiinteistöön palanneet toimistokoirat ovat ilahduttaneet työntekijöitämme.

Hyvä työ jatkuu

Vuoden mittaan olemme kouluttaneet paljon asiakkaitamme tekemään vaikuttavaa viestintää itse. Sama toiminta jatkuu tänäkin vuonna. Myös verkkosivuja, visuaalisia ilmeitä ja kuvituksia on toisena toimintavuonna laadittu paljon. Yhteiskunnallinen suuntautumisemme näkyy edelleen vahvasti asiakkaidemme toimialoissa. Olemme päässeet paiskimaan töitä niin kiertotalouden, ilmastonmuutoksen, rasismin ja vihapuheen ehkäisyn, kehitysvammaisten osallisuuden kuin työllistymisen ja maaseutumatkailunkin teemojen parissa.

Paljon onnea kaksivuotias Kumu Communications!