Kumu etsii visuaalisen viestinnän osaajaa

Rekry: Kumu etsii visuaalisen viestinnän osaajaa

Kumulla on visuaalisen viestinnän töitä enemmän kuin mitä nykyisellä porukalla keritään tekemään. Olisikin mahtavaa, jos jostain löytyisi uusi tekijä vahvistukseksemme. Kaikkein mieluisinta olisi löytää osuuskunnan kehittämisestä kiinnostunut henkilö liittymään jäseneksemme. Meille sopivat kuitenkin myös muunlaiset yhteistyökuviot.

Työtehtäviin kuuluu mm. graafista suunnittelua, valokuvausta ja kuvitusta. Emme etsi gurua tai velhoa, vaan omasta työstään kiinnostunutta osaajaa ja tekijää.  Mukaan mahtuu monenlaisella taustalla. Monipuolisuus on hyvä lähtökohta, sillä nuoressa yrityksessä joutuu ja pääsee tarttumaan monenlaiseen tehtävään.

Olemme kunnianhimoisia, kannustamme toinen toistamme uuden opetteluun ja omien taitojen kehittämiseen. Kumussa jokainen pääsee vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen.

Työ on keikkatyötä, joten Kumun hommia kannattaa harkita, vaikka juuri nyt oma elämä ei sallisikaan täyden työviikon tekemistä.

Lähetä sähköpostia info@kumucommunications.fi tai soita 050-5824206 (Tuulia), mikäli tulevaisuus kumuna kiinnostaa sinua. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.6.2016.