Referenssit

Uskomme siihen, että hyvä viestintä voi muuttaa maailmaa, ja tekijämme ovat erikoistuneet monenlaisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Mahtavien asiakkaidemme joukosta löytyy niin hyvää tekeviä järjestöjä, uutta luovia yrityksiä kuin julkisen sektorin kaikkia palvelevia toimijoita.

Yhteinen Etelä-Pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan SOTE /
Yhteinen Etelä-Pohjanmaa

Kun Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistusten valmistelua käynnistettiin, meillä oli ilo olla mukana tiedonsaantia edistämässä. Suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa uudistusten alkuperäiset verkkosivustot, joille tuotimme myös sisällöt. Kun hallituksen linjausten ja organisaatiomuutosten vuoksi sivustot myöhemmin sulautettiin yhdeksi, olimme apuna myös uudistusprojektissa.

“Yhteistyö oli toimivaa ja vuorovaikutteista: projekti eteni ripeästi. Projektinhoito oli asiantuntevaa.”

Miska Kaihlamäki, asiantuntija-assistentti

Checkout Finland Oy

Checkout Finland Oy

Verkkomaksamisen ratkaisuihin erikoistunut asiakkaamme hyödyntää säännöllisesti Kumun apukäsiä omassa toiminnassaan. Vuokraviestijämme mm. uudistaa viestinnän ja markkinoinnin strategioita, toteuttaa niitä sekä tuottaa sisältöä eri markkinointikanaviin. Checkout Finland on osa OP Ryhmää.

Mielen ry

Mielen ry

(entinen Muotialan asuin- ja toimintakeskus)

Koulutamme asiakkaitamme paljon heidän omassa viestinnässään. Muotialan asuin- ja toimintakeskus kaipasi sparrausta Facebookiinsa. Kouluttajanamme toimi sosiaalialaan perehtynyt viestintäammattilainen, joka pystyi auttamaan järjestökentän erityisten ongelmien ratkomisessa.

“Työntekijät saivat itsevarmuutta somessa toimimiseen, ja koulutuksen jälkeen useat yksikkömme ovat olleet somessa aiempaa aktiivisempia.”

Juuso Armila, hanketyöntekijä

Mahdollinen maailma - Nuorten Akatemia

Nuorten Akatemia

Mahdollinen Maailma on Nuorten Akatemian tammikuussa 2018 julkaisema, yläkoululaisille suunnattu ilmastokasvatuspeli. Peli haastaa nuoria perehtymään ilmastonmuutoksen globaaleihin vaikutuksiin ja ratkaisuihin. Peli suunniteltiin moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänämme oli kuvittaa peli ja osallistua sen konseptointiin.

Lisää Mahdollisesta Maailmasta Nuorten Akatemian sivuilla

Muita asiakkaitamme

Setlementtiliitto
Luke luonnonvarakeskus
TAKK
Luomuliitto
Uratehdas
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy
Tutkimusosuuskunta Tapaus
Kulttuuriosuuskunta Uulu