Valkovuokkoja

Tampereen tuorein yksivuotias

Kumu Communications juhli hiljattain ensimmäistä syntymäpäiväänsä! Merkkipaalun kohdalla on hyvä pysähtyä hieman arvioimaan mennyttä ja suunnittelemaan tulevaa. Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana ensimmäisessä toimintavuodessamme.

Kumun ensimmäinen vuosi on ollut jännittävä, hauska ja tekemistä täynnä. Olemme tutustuneet huikean moneen uuteen ihmiseen, saattaneet loppuun monta mielenkiintoista viestintäprojektia, vierailleet ja esiintyneet monenlaisissa tapahtumissa ja seuranneet kiinnostuneina yhteiskunnallista keskustelua.

Toinen vuosi vaikuttaa jatkuvan vähintään yhtä vilkkaana, ja mikä sen hienompaa! Kevättalvi on paiskittu töitä mm. lähiruokamarkkinoinnin, asukasdemokratian, osallisuuden, avoimien alustojen, järjestösomen, viestintäyhteisöjen sekä verkkomaksamisen teemojen parissa.

 

Viime lokakuussa muutimme ensimmäiseen omaan kotiimme Tullin alueelle, Pinninkatu 47:n kattokerrokseen. Toivotamme teidät tervetulleiksi tutustumaan toimitiloihin ja näköaloihimme Tampereen kattojen yllä.

Uusia rooleja henkilöstössä

Kumun hallituksen puheenjohtajan valtikka on siirtynyt Auli Tuomelle, joka vastaa Kumussa myynnistä ja asiakkuuksista. Hän vastaa mielellään kysymyksiinne, kun pohditte viestinnän ostamista, etsitte puhujia tilaisuuksiinne tai haluatte muuten keskustella yhteistyöstä Kumun kanssa.

Kumun taloushallinnosta vastaa verkkoviestinnän päällikkö Elina Kallasaari, johon voitte olla yhteydessä esimerkiksi laskutusasioissa.

Uusin jäsenemme on viime syksynä työt aloittanut Art Director Eetu Haverinen, joka graafisten töiden ohella tekee taidetta mm. kuvittamalla yhteiskunnallisia unelmia. Eetun kädenjälkeä voi ihailla osoitteessa http://vignettedaydreams.com/.

Katse tulevaisuuteen

Maailman muuttaminen hyvän viestinnän keinoin on tärkeintä meille myös tänä vuonna. Suunnitelmissamme on palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, seurata viestinnän ja markkinoinnin virtauksia sekä kehittää uusia, vaikuttavia tuotteita ja palveluita. Seuraamme mielenkiinnolla myös asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja ystäviemme kuulumisia.

Onnenkumut toivottavat ihanaa ja inspiroivaa kevättä kaikille lukijoille!