Syksyisiä vaahteroita

Tuoreita kuulumisia ja syksyn suunnitelmia

Kirpeän aurinkoista syksyä Kumun konttorista! Syksy on ampaissut käyntiin vauhdilla, ja meillä on taas ilo olla mukana monessa mielenkiintoisessa projektissa. Muiden muassa kuvitamme ilmastonmuutosaiheista peliä, koulutamme asiakkaitamme vaikuttavassa viestinnässä ja vahvistamme vastarintaa somen vihapuheelle.

Aiomme syksyn mittaan pitää ääntä myös esteettömyydestä ja turhan usein syrjään jäävistä saavutettavan viestinnän näkökulmista. Voit aloittaa aiheeseen tutustumisen lukemalla blogistamme, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia digitalisaatio tuo viittomakieliselle viestinnälle.

Uusi kumu toimistossa

Syksy on tuonut mukanaan myös uuden työtoverin. Pari viikkoa sitten myyntivastaavan pestissä aloitti Jenni Oramaa, joka on paitsi myynnin ja asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, myös oiva lisäys monipuoliseen tiimiimme. Kaipaatko ulkopuolista viestintäapua? Saat Jennin kiinni osoitteesta jenni@kumucommunications.fi sekä numerosta 0400 905 615.

Jenni Oramaa

Myös asiakkuuspäällikkömme Auli Tuomi jatkaa tuttuun tapaan myynnin koordinointia ja keskusteluja yhteistyöstä Kumun kanssa.

Uutta ja vanhaa

Tänä syksynä Kumu palaa juurilleen – tai ainakin lähelle niitä. Kesän aikana Pinninkadun toimistomme alla oleviin kerroksiin on rakentunut lisää ketterien yritysten ja yrittäjähenkisten ihmisten tiloja ja yhteisöjä. Synergiat kohisevat kun vanhan tutun Tampere Startup Hubin lisäksi talossa käynnistelee toimintaansa myös eri toimijoita yhteenkokoava Tribe Tampere. Pikkuhiljaa muotoaan saava, kokonaan uusi yhteisö viettää avajaisiaan 21.9.

Kuten aina, seuraamme mielenkiinnolla myös yhteiskunnallista keskustelua sekä ystäviemme ja yhteistyökumppaneidemme kuulumisia. Pysytään kuulolla!